سئو کلاه سیاه دقیقا نقطه مقابل سئو کلاه سفید است. هر چقدر سئوکاران کلاه سفید به موتور جستجو احترام می‌گذارند، سئوکاران کلاه سیاه هیچ ارزشی برای خط‌قرمزهای گوگل قائل نیستند. تکنیک های سئو کلاه سیاه با اینکه به سرعت نتیجه می‌دهند اما به همان سرعت هم زمین می‌خورند.

گوگل در عمر ۲۰ ساله خود بسیار پیشرفت کرده و امروز راحت‌تر سایت‌های متخلف را جریمه می‌کند‌. برای همین روش‌های سئو کلاه سیاه مناسب کسب‌وکارهای بلندمدت و محبوب نیستند. چون موتور جستجو بالاخره آن‌ها را شناسایی کرده و به اعماق نتایج جستجو می‌فرستد.

برخی از تکنیک‌های سئو کلاه سیاه :

به خاطر داشته باشید تکتیک‌های سئو کلاه سیاه را چه آگاهانه انجام دهید و چه ندانسته، به شدت توسط گوگل جریمه می‌شوید به همین منظور آشنایی با این تکنیک‌ها برای افرادی که در حوزه سئو فعالیت می‌کنند لازم و ضروری می‌باشد.

Keyword stuffing :

کلمه کلیدی کلماتی است که محتوای پست ما را تشریح می‌کنند و بیشتر توسط کاربران در سرچ باکس موتور جستجو وارد می‌شوند. استفاده از کلمات کلیدی باید متوازن با متن و به اندازه باشد. طوری که خوانایی متن حفظ شود. هر گونه افراط در به کارگیری کلمات کلیدی برای موتور جستجو یک زنگ خطر بوده و هوشیارش می‌کند. بعضی از ابزارهای سئو مثل افزونه سئو وردپرس Yoast چگالی کلمات کلیدی را تعریف کرده و می‌گویند تعداد کلمات کلیدی در یک پست بین 0.5 تا 2.5 باشند. (من خیلی موافق شمردن کلمات کلیدی نیستم و معتقدم یک صفحه باید با چندین کلمه کلیدی رتبه بگیرد. نه تمرکز روی یک کلمه خاص و تکرار آن در متن)

Doorway pages یا صفحات درگاه :

این تکنیک یکی از کثیف‌ترین کارهای سئو کلاه سیاه است. Doorways صفحه یا صفحات کم‌کیفتی هستند که برای یک سری کلمه کلیدی بهینه شده‌اند. اما وقتی کاربر به آن صفحات می‌رسد سایت او را به یک صفحه دیگر که مدنظر خودش بوده منتقل می‌کند. در واقع کاربر را از درب پشتی وارد جایی که خودش دوست دارد می‌کند. با یک مثال موافقید؟

مثلا سایت xyz.com یک فروشگاه کیف و کفش است. این سایت روی کلمات کلیدی‌ای مثل خرید مانتو یا پیراهن بالا می‌آید اما هدفش این است که کاربر را صفحه فروش کفش مردانه ببرد. اینجا یک ریدایرکت انجام شده و کاربر به چیزی که دنبالش بود نمی‌رسد. بلکه در دام وب‌سایت افتاده و به صفحه‌ای که سایت دوست دارد وارد می‌شود. اگر به سرتان زده که این کار را امتحان کنید مطمئن باشید نتیجه وحشتناکی در انتظارتان است. چون گوگل به شدت با شما برخورد می‌کند.

Cloaking یا پنهان‌کاری :

یک روش مرموز و ناجوانمردانه در سئو کلاه سیاه است. در Cloaking سایت برای کاربر واقعی به یک شکل نمایش داده می‌شود و برای موتور جستجو به یک شکل دیگر. Crawler سایت را می‌خزد و صفحات را با توجه به ساختاری که خودش می‌بیند ذخیره می‌کند. اما این چیزی نیست که کاربر دنبالش است و بیشتر یک محتوا برنامه‌ریزی شده برای موتور جستجوست. Cloaking را می‌توان همکار و شریک جرم Doorway pages دانست. چون در تکنیک Doorway Page از تکنیک Cloaking استفاده می‌شود.

مثلا می‌توان چند خط کلمه کلیدی را از دید کاربر پنهان کرد. اما موتور جستجو آن را دیده و در رتبه بندی تاثیر داده است. مثلا این کلمه سئو سفید شده و برای شما قابل دیدن نیست اما موتور جستجو آن را می‌بیند.

ببینید همین الان فکر Cloaking را از سر خودتان بیرون کنید. گوگل رسما اعلام کرد که با Cloaking مخالف است و چیزی به عنوان کلاکینگ سئو کلاه سفید وجود ندارد. گوگل تمام سبک‌های پنهان‌کاری را بر خلاف قوانینش می‌داند. به عنوان کسی که مسئولیت بهینه‌سازی یک سایت را به عهده خواهید گرفت باید از این روش دوری کنید. استفاده از این تکنیک‌ حال سئو سایت شما را بدتر می‌کند.

Link farm یا مزرعه لینک یا link wheels یا link network :

بک‌لینک‌ها برای گوگل و سایر موتورهای جستجو ارزشمند هستند و یک فاکتور برای رتبه‌بندی به حساب می‌آیند. اما واقعا هر بک‌لینکی باارزش است؟
مثلا فکر کنید شما در حوزه فروش وسایل خانگی در ایران فعالیت می‌کنید. آیا لینک دادن یک سایت بسیار ضعیف ژاپنی به صفحات شما به نفعتان بوده یا کمکتان می‌کند؟ خیر اینطور نیست. لینک‌هایی که دریافت می‌کنیم باید تا حد ممکن قوی و مرتبط باشند و سایت لینک‌دهنده اسپم نباشد.

اما مزارع لینک یک سری سایت هستند که سایر سایت‌ها را به هم لینک کرده و در قبال آن پولی دریافت می‌کنند. یعنی مزارع لینک سعی می‌کنند به صورت غیرطبیعی برای وب‌سایتها لینک بگیرند. این برای سایت شما اصلا خوب نیست. چون لینک‌های دریافتی از این مزارع ارزشی ندارند. لینک‌هایی که مزارع لینک تولید می‌کنند به 3 دلیل مشکل دارد :

1. در اکثر موارد نامرتبط هستند

2. در اکثر موارد بی‌کیفیت هستند

3. توسط انسان تولید نمی‌شوند

مزارع لینک از تکینک‌های سئو کلاه سیاه هستند که شما باید از آن دوری کنید.

Duplicate Content :

شاید شما هم یادتان باشد. وقتی چند سال قبل موضوعی را در گوگل سرچ می‌کردید. یک لیست تقریبا تکراری مقابلتان می‌گذاشت. محتوای بیشتر سایت‌ها کپی بود و تولید محتوا مثل امروز معنا نداشت. گوگل به دنبال راه‌حلی برای حل مشکل بود و با آپدیت الگوریتم‌های خود نتایج جستجو را تا حد زیادی از Duplicate Content پاک کرد. امروز محتوای تکراری به هر شکل و نوعی توسط گوگل به عنوان یک امتیاز منفی و خطرناک برای سایت به حساب می‌آید.

turned_inدسته بندی : بهینه‌سازی موتور جستجو
moreبرچسب : ، ، ،

مطالب مرتبط

مفهوم و دلایل اهمیت سئو چیست؟
سئو کلاه خاکستری چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست